![]() |
![]() |

djfafa napisał(a):Luźny temat na temat odchudznia i nie tylko.
ps. Może zaczne ja :) Jak ma się nazywać temat wątku? Może być taki jak jest?
viki71 napisał(a):Dzięki.Jeszcze trochę to będę żyć na sałacie i ogórkach ale nie poddam się już.Wróciłam do rozmiaru 42 i czekam na 40.Nie mogę wyćwiczyć ud.Boję się,że mi takie zostaną.Umięśniły się,wyprofilowały ale wewnątrz dalej galareta.Jak to wyćwiczyć?Walczę już 5 miesięcy na tym fitnesie i uda dalej grube.Poradżcie coś.

kasia37 napisał(a):Zbieram się!
Idę na aerobic we wodzie. PA!!!!
Zajrzę wieczorem!!!!!
Lilcia napisał(a):djfafa napisał(a):Luźny temat na temat odchudznia i nie tylko.
Normalnie weszłan na forum i zgłupiałam...
Nie ma "nas"...
Ale dziękujemy za otwarcie drugiego watku...:)
Bez tego byśmy zwariowały chyba...
Pozdrawiam ciepło.
Lilcia napisał(a):No i czesc dziewczynki :)
Jak dobrze ze Was znalazłam i ze mozemy nadal pisac :)
Dzień dla mnie hmm raczej powinien byc okropny ale ja jakos zoobojetniona jestem...moze powinnam sie bardziej martwic ale poki co nie umiem... Dzis sie dowiedziałam ze musze szukac pracy... Tzn szefostwo mnie nie zwalnia, bardzo tego nie chce, ale z powodu rzekomego kryzysu proponuje inne warunki tzn. od połowy czerwca zawieszenie "zusu" i wypłata 500zł max :))))) Normalnie sie im rozesmiałam w twarz? No jak mozna komus takie cos zaproponowac? Dlatego tez powiedziałam ze odchodze... Od razu po pracy złozyłam cv na Cpn-ie, no ale co z tego bedzie to nie wiadomo :(
Powiedzcie mi ze bedzie dobrze....<prosze>!
viki71 napisał(a):Ane,ja 4 razy w tygodniu zasuwam na stepie.Mówię Ci,ostatnie poty mi się wylewają.Ale muszę zaczepić jednak trenerkę,żeby jednak dawała jakieś ćwiczenia na te nogi,bo to niemormalne.Zjechałam w sumie 6,5 kg,w obwodach wszędzie dużo a z ud tylko 3 cm.Mówię o najszerszym miejscu u góry a to wszystko przez tę galaretę.Jak skaczę,to tylko mi się trzęsie w tym miejscu.Tak samo brzyuch.W górnej części zarysowują się mięśnie a dolnej kicha.A.Też jestem namiętnym palaczem.

Powrót do Diety, Dieta, Odchudzanie