Jolusia, wojskowy to inny niż poliklinika Jurasza. Ale też dobry, są właściwie na tym samym poziomie. Mój synek miał tam operację na przepuklinę pachwinową, potem drugi leżał jak miał 2 m-ce na zapalenie płuc, a teraz tata miał wszczepiane by-passy. I z ręką na sercu Ci mówię, że za każdym razem wszystko było na najwyższym poziomie. W wojskowym są lepsze warunki lokalowe, że tak nazwę. Będzie dobrze Kochana, zobaczysz!!!!!!!!!!!! Ja też nie palę, nigdy mi fajki nie zasmakowały i Bogu za to dzięki! Ale rzeczywiście, jak bierzecie Meridię, to może warto by pomyśleć o rzuceniu!!! kasia-gdzieś Ty się Złotko podziewała??!!!
Oj Fresh jak ja Cię rozumiem-wiem,że palenie to nic dobrego,ale ja lubię palić!!!!
Rudzielcu moja waga stoi już chyba od miesiąca choć w pierwszym miesiącu brania m schudłam ok 15 kg,a teraz nic obwody powoli spadają a jak mam dostać okres to wszystko idzie w górę-waga, obwody.
Zuri ja póki co czekam na wiadomość czy uda się mnie wpakować do tego szpitala. Pozdrówka!!
Nie,nie nabroił,tylko ja zabarwiłam się na czerwono od pasa w dół(okres):)))) Ja też mam wahania wagowe w trakcie okresu ok 2 kg.więc ciekawe co mi waga pokaże w sobotę jak przyjdzie do ważenia.
Cześć Dziewczyny! Wróciłam z długiego weekendu:)Choć mojej nieobecności pewnie nikt nie zauważył:((((((((((((( Wróciłam lżejsza o kolejne 3 kilo!!! Było co czytać!Płakać i śmiać się!Tak sobie myślałam jak czytałam Was że ja to chyba nie mam problemów:(Naprawdę są ludzkie tragedie takie wielkości że krew mrozi! Trzymam za was wszystkie kciuki!JESTEŚCIE PEŁNOWARTOŚCIOWE,FANTASTYCZNE,CUDOWNE I NALEŻY WAM SIĘ WSZYSTKO CO NAJLEPSZE!!!!Buziaczki!
Dziewczyny ponieważ jest już ponad 4000 postów, 280 stron do przeczytania, zupełnie zagubił się obraz wątku, bardziej przypomina to wątek lużne rozmowy, więć zamykam ten wątek a otwieram wam 2 nowe. Jeden poświęcony wyłącznie aspektowi medycznemu (spostrzeżenia, problemy itp.). I drugi gdzię bedziecie mogły wymieniać się poglądami tak jak dotychczas.