jolusia13 napisał(a):AAAAAAAAAAA!
Ja też palę jak smok!!!!Wstyd mi za to,ale cóż???
Czyli kolejna:)))Już jesteśmy we trzy:)))
Widzicie kolejna rzecz co nas łączy:)))
![]() |
![]() |

fresh napisał(a):jolusia13 napisał(a):AAAAAAAAAAA!
kasia37 napisał(a):Cholernie długo się nie odzywałam ale czytałam WAS!!!
Czytam te posty i raz to beczę jak bóbr a raz to się śmieję.
Pozdrawiam Was wszystkie i te borykające się z problemami osobistymi i te z ogromnym poczuciem humoru i wszystkie na tym forum!!!!
Podziwiam za wytrwałość!!!!
Mój mąż uderzył mnie tylko raz (mówił że był wkó......y) ale to wystarczyło. Spakowałam walizki zabrałam synka i w nogi.... Dopadł mnie na przystanku.Przeprosił mnie chodził przez tydzień z kwiatami a ja i tak nie pozwalałam sie udobruchać. Zagroziłam że jeżeli jeszcze raz to się zdarzy zostanie sam. Nigdy więcej do tej sprawy nie wracałam, zakopałam złość i uważam że było to najlepsze rozwiązanie.
Może nie jest to historia tak bardzo ujmująca ale chodzi mi o sam sens i podejście.
Zostawcie to co było i nigdy już nie wróci za sobą. Porozmawiajcie o przyszłości, o tym na czym chcecie opierać związki i więcej wiary we własne siły DACIE RADĘ!!!!!!
Statystyka:
waga 79(ze 100) Jestem z siebie dumna bo bez M też wytrwałam i wytrwam do 72 wymażonych kg.
Pozdrawiam wszystkie (jak to napisałyście -podoba mi się) "babska"!!!!Pa!!!!!
kacper0621 napisał(a):To ja na tego dymka śmigam z tobą:))))
A z tymi ciasteczkami to wiesz że nie mam pojęcia,może tak jak amatisa pisze:))))
beta32 napisał(a):jolusia13 napisał(a):AAAAAAAAAAA!

beta32 napisał(a):beta32 napisał(a):jolusia13 napisał(a):AAAAAAAAAAA!
Tak tak wstyd:) wy smoki jedne.......................[/quote
mnie chcieli wiele razy nauczyć ...............ale nie miałam pociągu hihi:)))
amatissa napisał(a):fresh napisał(a):jolusia13 napisał(a):AAAAAAAAAAA!
O wy małpki ja was zaraz podzielę;-))))))))
rudzielec21 napisał(a):dziewczyneczki napiszcie czy u was tez tak było, że spadanie wagi po 2 tyg. stanęło
Reni_ca napisał(a):Kochane moje palaczki trzy raz podchodziłam do rzucania tego przeklętego nałogu, ale tak jak pisałyście za blisko bo wytrzymywałam 3 m-ce może 4 Dodam że paliłam od 26 lat i obecnie od 11 m-cy nie palę.Myślę że rzuciłam na dobre.Lepiej tą kasę wydać na siłownie , kosmetyki i coś przyjemnego.Jedyny minus tego że właśnie przytyłam w tym okresie 12 kg, a że nigdy nie byłam chucherkiem więc dlatego jestem teraz na M i mam nadzieję że bagażu kilosów się pozbędę a palić nie zacznę .

Powrót do Diety, Dieta, Odchudzanie