kacper0621 napisał(a):dziewczynki testuje teks usun wszystkie ciasteczka.. klikam na to jak mnie wywali to i tak was znajde
ano zobaczymy co się będzie działo:)))jak nie ty nas znajdziesz to my cię na pewno:))))
![]() |
![]() |
kacper0621 napisał(a):dziewczynki testuje teks usun wszystkie ciasteczka.. klikam na to jak mnie wywali to i tak was znajde

amatissa napisał(a):fresh napisał(a):kacper0621 napisał(a):a jak fresh taki dzien dziecka tylko dla mnie wow... dobra juz sie tak nie szczyce tym lenistwem bo jeszcze przestaniecie mnie lubiec.... ja tez lykam kawusie tylko ze w moim przypadku kawa lubi dym... no to mykam na chwileczke na balkonik zajarac.... a tak na marginesie to sa tu jeszcze jakies niedobre palace dziewoje jak ja???
To ja na tego dymka śmigam z tobą:))))
A z tymi ciasteczkami to wiesz że nie mam pojęcia,może tak jak amatisa pisze:))))
No i kolejna "palaczka" oj małpeczki;-))))
kacper0621 napisał(a):kacper0621 napisał(a):dziewczynki testuje teks usun wszystkie ciasteczka.. klikam na to jak mnie wywali to i tak was znajde
no i dalej sie nie dowiedzialam bo jak nacisnelam to wyskoczylo pytanko czy napewno chce usunac wszystkie ciacha z tego forum.. a ja nie wiem co to te ciacha wiec nie wcisnelam... no i klops jestem w punkcie wyjscia, za bardzo sie balam isc dalej ... zalamka tak was wszystkie stracic tylko z ciekawosc ...
fresh napisał(a):amatissa napisał(a):Jak czytałam wczoraj to co popisałyście w poniedziałek wieczorem i we wtorek rano, to gdy połykałam łzy przypomniało mi się zdarzenie przed kilku lat........Bratowa mojej mamy też miała tego paskudę i musieli jej amputowac pierś;-((((Jej mąż (brat mamy nie żył już kilka lat). Po paru dniach od zabiegu zdobyłam się na odwagę i poszłam ją odwiedzic. W tym samym czasie przyszła tam jej córka(moja kuzynka) Ciocia do niej mówi
-wiesz Sylwia, Rysiek(jej zięc) będzie mi musiał kupic albo zrobic taką półkę podręczną
-Sylwia zdziwiona pyta a na co??
-ciocia jej odpowiada: bo przed snem będę sobie na niej układała:gebis(sztuczna szczęka) ,peruka, cycek i wibrator;-)))
Niektóre panie były parę godzin po zabiegu i zaczęły płakac ...ale ze śmiechu;-))))
Ja się zastanawiałam co jej powiem jak przyjdę w odwiedziny a tu ona wzięła sprawy w swpje ręce i całą atmosferę rozładowała
Od tego czasu minęlo ładnych kilka lat i ciocia nadal się na dobrze;-))
Mnie też zawsze dziwiło skąd tyle siły u osób chorych.Sama mam w rodzinie osobę po amputacji i ona zawsze mówiła że w szpitalu większość osób zawsze wszystko bierze śmiechem,że jak ona jedzie do kliniki to musi brać pampersa.Tylko chylić czoła przed nimi!!!!

fresh napisał(a):No beta jestes:)))
kasia37 napisał(a):Cholernie długo się nie odzywałam ale czytałam WAS!!!
Czytam te posty i raz to beczę jak bóbr a raz to się śmieję.
Pozdrawiam Was wszystkie i te borykające się z problemami osobistymi i te z ogromnym poczuciem humoru i wszystkie na tym forum!!!!
Podziwiam za wytrwałość!!!!
Mój mąż uderzył mnie tylko raz (mówił że był wkó......y) ale to wystarczyło. Spakowałam walizki zabrałam synka i w nogi.... Dopadł mnie na przystanku.Przeprosił mnie chodził przez tydzień z kwiatami a ja i tak nie pozwalałam sie udobruchać. Zagroziłam że jeżeli jeszcze raz to się zdarzy zostanie sam. Nigdy więcej do tej sprawy nie wracałam, zakopałam złość i uważam że było to najlepsze rozwiązanie.
Może nie jest to historia tak bardzo ujmująca ale chodzi mi o sam sens i podejście.
Zostawcie to co było i nigdy już nie wróci za sobą. Porozmawiajcie o przyszłości, o tym na czym chcecie opierać związki i więcej wiary we własne siły DACIE RADĘ!!!!!!
Statystyka:
waga 79(ze 100) Jestem z siebie dumna bo bez M też wytrwałam i wytrwam do 72 wymażonych kg.
Pozdrawiam wszystkie (jak to napisałyście -podoba mi się) "babska"!!!!Pa!!!!!

Powrót do Diety, Dieta, Odchudzanie