Do wszystkich, którzy chcą odchudzać się Meridią. Pomimo tego że zaczęłam brać Meridię 10 na własną rękę i pomimo tego że biorę ją dopiero 4 tydzień mam pewne spostrzeżenia bardzo istotne. Po pierwsze to nie "cudowny lek" na chudnięcie - to lek który pomaga utrzymać dietę niskokaloryczną i jeśli potraktuje się go poważnie - efekty są fantastyczne. Stosuję Meridię od 3,5 tygodni i schudłam już 11 kg i jeśli dalej będzie to tak szybko szło to zacznę zażywać ją co drugi lub co trzeci dzień. Rzeczywiście nie czuję głodu praktycznie wogóle a jem w zasadzie przez rozsądek - nie chodzi o stosowanie leku zamiast jedzenia bo po zakończeniu kuracji będzie efekt jojo ale ten lek bardzo pomaga nabyć prawidłowe przyzwyczajenia żywieniowe. Na mnie działa bardzo pozytywnie a przy tym nie czuję się tak bardzo zmęczona jak przy samym prowadzeniu diety niskokalorycznej. Ale co bardzo ważne - nie należy wracać do złych przyzwyczajeń żywieniowych po odstawieniu Meridii. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych w swoich "odchudzających" postanowieniach.
witam ja stosuje zelixe 15. w ciągu pół roku straciłam 24 kg 32 cm w pasie. Po co przepłacać? Meridia jest 2xdroższa a działanie mają takie chyba takie same. Tylko z tego co się orientuje meridia jest lekiem zagranicznym a zelixa polskim odpowiednikiem,produkowana jest w BIOFRAM-Poznań.
Lekarz przepisał mi Meridie 15 , przez pierwsze 3 dni było ok, ale potem czulam się fatalnie. Ciężko mi było zmusić się do jakiegokolwiek wysiłku, pójscie do pracy bylo koszmarem, nadawałam się tylko do leżenia a wieczorami miałam mdłości. Tabletke brałam rano. Teraz mam recepte na Meridię 10 i czy ktoś może mi podpowiedzieć czy moje objawy mogły być spowodowane za dużą dawką i czy w tej sytuacji jest sens wypróbować Meridię 10. pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich. ja biore meridie 15 juz 3 miesiac=3 opakowanie. wazylam 91,3kg przy wzroscie 176 a teraz waze 79kg. jestem zadowolona, ale ostatnio na rekach i nogach pojawily mi sie siniaki.nie wiem czy to od meridi-w co watpie.nie pamietam zebym sie uderzyla w cos i raczej tak nie bylo.poprostu z dnia na dzien same wyskakuja na ciele.wyczytalam gdzies na internecie ze to jest wina slabego krzepniecia krwi. mieliscie moze taki sam problem jak ja?i czy uwzacie ze jak na te 3 opakowania to zbyt mało schudłam? pozdrawiam
13 kg w 12 tygodni czyli średnio 1 kg na tydzień - odchudzanie prawidłowe, szybciej byłoby zbyt obciążające organizm. Jeżeli masz siniaki odstaw meridę i przejdź na CLA + zielona herabata (np. firmy Olimp) unikniesz wtedy efektu jo-jo.
Witam, ja chciałabym sie zapytac czy meridie10 mozna zaczac przyjmowac po tym jak 2 dni wczesniej prało sie linea (przez 5 dni) i czy u kogos były skutki depresyjne po zarzywaniu tego leku? i ile udało sie Wam kg zgubic? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam