Już nie wiem co robić .
Mam lupież i to widać , stosuję wszelkiego rodzaju szampony i nic nadal jest .
Proszę o poradę czym mam myć głowę .
![]() |
![]() |

egesek napisał(a):Już nie wiem co robić .
Nanny napisał(a):Też mam problem z łupieżem, nieustający. Od kilku lat stosuję Head and shoulders, musze myc głowe co ok 3 dni bo juz zaczyna swedziec i włosy robia sie tłuste. Nie chce myc glowy codziennie- bo moze to by pomogło, nie wiadomo na jak dłuygo, ale po pierwsze z czystego lenistwa a po drugie to chyba nie jest tez zbyt zdrowe dla włosó tak codziennie myć? ja 'czuje' po 1-2dniach troche swedzi i jak to hm rodrapie? to potem łatwo zauwazyc te białe kropeczki, ale nie jest to widoczne tak bardzo, tzreba sie przyjzec. Jednak mi przeszkadza to. Stosowałam tez Nizoral (jakos efektów w ogole nie widziaąłm) Garniera ten od łupiezu (niby zamyka cykl lupiezu.. akurat ;]) i miaałam zamiar próbowac z clean and cośtam,a le eniw eim cyz jest sens. Moze dac sobie spokoj i kupic jakis fajny szapon z rajskich owocow... przyjemniej myc glowe...
Starałam sie stosowac ciagle ten sam szapmpon(firma) bo ponoc nie dobrze robi włosom taka zmiana. Mysle ze tpo przez ciagle stosowanie tych przeciwlupiezowych mam problem z wypadajacymi wlosami (juz mniej, bo podcianalm kilka razy, ale wczesniej wydawały sie slabsze) U dermatologa nie bylam i raczej sie nei wybiore, bo z plotek słychac ze proopnuja driogie rzeczy itd...
Poradźcie coś...

Agusia1982 napisał(a):Wszelkiego rodzaju tzn jakie?
beta32 napisał(a):egesek napisał(a):Już nie wiem co robić .
Napisz prosze jakie stosowałeś szampony, środki zwalczające łupież?
Nanny napisał(a):Drogi jest? Bo wyprubuję chyba... Może nizoral nie jest skuteczny poprostu dla wszystkich.