Witam dziewczyny ! Jestem nowa na forum , wiec na poczatku pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie .
Mam taki problem ... Przez wszytskie moje dni plodne (20.08 - 28.08 ) Kochalam sie z moim chlopakiem , konczyl w srodku , czasmai nawet po 2 razy dziennie . wydaje mis ie ze jestem w ciazy , moja kolejna miesiaczka wypada na 8 wrzesnia , ale od wczoraj mam krwawienie ... jest inne niz okres , moja miesiaczka zazwyczaj ma kolor ciemno czerwony i leca grudki niekiedy , a od wczoraj leci czerwona , nasnoczerwona krew , brak grudek , nie boli mnie brzuch . przez noc polecialo dosc duzo ... ale teraz zauwazylam brazowe plamku , a po chwili znow troche krwi ... co o tym myslicie ? obecnie jestem w Angli a tu w szpitalach i u lekarzy jest "naturalna selekcja" jesli donosisz ciaze do 3 miesiaca to zajma sie Toba , a jesli nie to trudno , do 3 miesiac nie tykaja sie kobiet w ciazy , kaza pic wode mleko i lezec ... makabra ... nie wiem juz co mam robic , czy leciec szybko do polski czy co ... boje sie , blagam o pomoc :((((