Czesc. Od nie calych dwoch lat (dwa lata mina w pazdzierniku) boli mnie lewe kolano a od nie calego roku boli mnie prawe kolano (rowniez rok minie w pazdzierniku). W kwietniu bieżącego roku mialam robiona artroskopie prawego kolana no i wykryli chondromalacje rzepki I/II st. wiec mam pytanie jezeli w ciagu nie calego roku (w kwietniu to bylo jakies pol roku) zrobil mi sie I/II st. a prawa noga dwa lata boli i nie mam okreslonego stopnia jedynie podejrzenie ze w drugim kolanie rowniez jest chondromalacja to czy mozliwe jest to ze stopien chondromalacji jest wyzszy niz w prawym np. jest II/III lub III/IV?? jeszcze dodam ze jak mnie bolala jeszcze tylko lewe kolano to gralam duzo w pilke nożną i w ogole bylam bardzo aktywna.
No i mam jeszcze jedno pytanie. Od czego moge miec takie cos ze np. niby mam wyprostowana noge ale wiem ze jeszcze kawaleczek moge tzn. moze nie tyle co moge jeszcze wyprostowac ale czuje tak jakby mi cos siedzialo w kolanie i dopiero jak mocno poprobuje wyprostowac to mi cos chrupnie i jest wporzadku. Od czego to moze byc??