![]() |
![]() |
Zamów |

malinowa23 napisał(a):Dziewczyny bardzo Wam w takim razie zazdroszczę tego,że udało się Wam dobrac ten najlepszy krem.Ja nie mam takiego szcześcia.Byc moze jak piszecie to jest wina genów,stresującego trybu życia...
szarotka napisał(a):Moim zdaniem najlepiej pójść do dermatologa lub dobrej kosmetyczki, żeby dobrać coś najlepszego do wieku, cery itp. Te wszystkie kremiki z drogerii cudów nie zdziałają. Botoksu tez bym sobie nie wstrzyknęła, w końcu to jad kiełbasiany, jedna z najsilniejszych znanych trucizn. Ja kiedyś zdecyduję się na jakąś terapię dermokosmetykami, bo tylko po takich moim zdaniem można się spodziewać jakiegoś widocznego rezultatu. Dużo dobrego słyszałam o preparatach DCL. Mają całą serię kremy na dzień, na noc, pod oczy, kosmetyki oczyszczające. peelingi. Można je stosować w domu, a efekt jest podobny do profesjonalnych zabiegów u kosmetyczki. Poza tym teraz "na topie" w kosmetologii są kwasy owocowe, a DCL między innymi z ich właściwości korzystają. Jeszcze jeden plus jak dla mnie, że stosuje się je pod okiem dermatologa.
zahitka napisał(a):Według mnie najlepszy obecnie znany sposób na zmarszczki to sculptra, zabieg ktory nie wszedzie jeszcze robią, np w Keramedzie we Wrocławiu

Powrót do Zdrowie kobiety i uroda