Mam zmarszczki wokół ust.
Sa ona bardzo widoczne,ale nie wydaje mi sie tez zeby były to zmarszczki mimiczne,bo przeciez nie w tym miejscu takie sie robia.
Mam 23 lata.
![]() |
![]() |
Zamów |

piotrosiama13 napisał(a):Malinowa - zacznij robić maseczki z miękkich sezonowych owoców tylko bez żadnych dodatków.

piotrosiama13 napisał(a):Zmarszczki niestety nie znikną raz na zawsze trzeba tylko wspomagać skórę. Słuchajcie przypomniała mi się pewna historia - otóż moja sąsiadka na różne problemy na twarzy stosowała regularnie hydrokortyzon. Rzeczywiście cera była super i bez zmarszczek, ale teraz mając 50 lat z hakiem wygląda jak staruszka. To tak ku przestrodze.
malinowa23 napisał(a):Mam zmarszczki wokół ust.
Sa ona bardzo widoczne,ale nie wydaje mi sie tez zeby były to zmarszczki mimiczne,bo przeciez nie w tym miejscu takie sie robia.
Mam 23 lata.

Lisboa napisał(a):malinowa23 napisał(a):Mam zmarszczki wokół ust.
Mam 23 lata.
To znaczy, że możesz mieć podatna cerę na zmarszczki. Kremy, kremy, kremy! I to takie z górnej półki stosuj, nie byle co z Rossmana. Na te istniejące zmarszczki możesz spróbować terapię światłem http://www.elite.waw.pl/fotoodm%C5%82adzanie-sk%C3%B3ry/ Ja robiłam na kurze łapki wokół oczu. Na drobne zmarszczki skutkuje dobrze.
piotrosiama13 napisał(a):Zmarszczki niestety nie znikną raz na zawsze trzeba tylko wspomagać skórę. Słuchajcie przypomniała mi się pewna historia - otóż moja sąsiadka na różne problemy na twarzy stosowała regularnie hydrokortyzon. Rzeczywiście cera była super i bez zmarszczek, ale teraz mając 50 lat z hakiem wygląda jak staruszka. To tak ku przestrodze.

Ania_45 napisał(a):Każda skóra jest inna. Twoja mama może mieć np tłustą cerę i dla niej VICHY może działać dobrze. Moja cera jest przesuszona i moja koleżanka która także miała przesuszoną cerę stosowała min: Synactive 40+ na zmarszczki i widać było różnicę. Pytam czy znacie coś jeszcze innego co jest skuteczne (VICHY mi nie pomogło). Kosmetyków panie Eris jeszcze nie próbowałam.

Powrót do Zdrowie kobiety i uroda