U mnie ból głowy utrzymywał się prawie 2 tygodnie.. dzień w dzień.. az któregoś dnia przestało- dzięki Bogu :) był to ucisk, coś w rodzaju zaciskającej się obręczy
witam, ja też czasami mam ciągłe bóle głowy, nie wiem czemu ale ostatnio miałam codziennie przez kilka dni o tej samej mniej więcej godzinie ból czubka głowy, taki rozsadzający, jak wyjdę z pracy to przechodzi (pewnie trochę z nerwów a trochę dlatego że jak zaczęli grzać to jest duszno w biurze).
mnie bolała głowa przez ponad pól roku 2-3x w miesiacu ,mam nerwice lękową -napieciowe bóle głowy z tyłu ,czasami w skroniach promieniujące -bardzo silne! musialam leżec w łózku czasami pól dnia ,mialam nieprzespane noce ,ale pamietam zeszlego roku w listopadzie to 2 dni mialam mocny ból glowy. ! od jakiegos czasu mnie glowa nie boli w ogóle ,zaczelam uprawiac intensywnie sport na swiezym powietrzu ,troszke spadlam z wagi i mniejmy nadzieje ,ze te koszmarne bóle nie wrócą -było naprawde cięzko!
Witam Wszystkich. Jesli chodzi o bóle głowy ( migrenowe czy nerwicowe), choc sama ich raczej nie doświadczam, moja przyjaciółka miała takie bóle.Pomogła jej akupunktura wykonywana przez lekarkę, ktora miała takie uprawnienia.Poza tym na pisałam o Bogusławie Mikołajczaku , bioterapeucie który działa we Wrocławiu , w Ośrodku bodajże na ul Sądowej.ale w innych miastach tez.Myślę , ze mozna znalec namiary na niego w internecie). Pomógł wielu osobom , cierpiącymi na takie bóle głowy.Czytałam w którymś czasopism ich wypowiedzi na ten temat.Pozdrawiam