Mam pewien probelm. Otóż okres powinnam była dostać w piątek (9.03), ale się nie pojawił. Niedawno odłożyłam tabletki, więc miesiączki mogą być nieregularne, zresztą zawsze mialam nieregularne ( po odkładaniu tabletek zwykle 35-37 dni). Zrobiłam już 3 testy. Pierwszy wyszedł negatywny, choć po 10 minutach pojawiła się druga ledwo widoczna kreska,drugi robiłam wieczorem i także pojawiła się bardzo jasna kreska, ale po 5 minutach,trzeci postanowiłam zrobić rano, bo pomyslałam,że rano wyjdzie mi dokładniej, ale znów to samo, po 5 minutach kreska, jeszcze mniej widoczna niż poprzedni test i już sama nie wiem.... boli mnie brzuch tak jak zwykle na okres i piersi również jak na okres. Nie mam ż\adnych objawów,nie mam apetytu. Nie sądziłam, że od razu po tabletkach zajdę w ciążę, myślałam, że minie parę miesięcy...wiem ze nienalezy odczytywac testu po uplywie wiecej niz 3 minut ,,,z tym ze ja nie uwazalam w tym miesiacu :/....wiec moge byc w ciazy. Na ulotce pisalo tez ze kolor kresek nie musi byc taki sam... Powiedziano mi, ze natężenie kresek to jedno a cień kreski w miejscu drugiej - to zupełnie inna sprawa. Nie wiem co mam myślec :///
Ostatnio edytowano 2007-12-17, 20:02 przez Gana, łącznie edytowano 1 raz
Ja praktycznie tez mam taki sam przypadek, z tym ze zrobilam juz 4 testy! Pierwszy negatywny, kolejne dwa po 5 minutach lekka jaśniutka kreseczka, a ostati zrobilam przed chwila i po 3 minutach lekka kreska a po 5minutach sciemniala, wyglada mi to na ewidentna ciaze, przeciez praktycznie wszytskie testy wyszly tak samo....