![]() |
![]() |

No to teraz juz mi na priv musisz napisac gdzie przyjmujesz:0 Bo ja wprawdzie mieszkam na sląsku ale od maja do pazdziernika( teraz do wrzesnia) jestem w swoim gospodarstiwe sadowniczym kolo Sandomierza. Tam chodze do wspaniales pani doktor Zosi Wrony ale bardzo bym chciala zasiagnac opini Twojej. Tym bardziej ze Michas znowu jest chory. Dokladnie po 3 tygodniach od ostatniego antybiotyku( klacidu) Teraz dostal Fromilid 250 2*1, flixonase do nosa, eurespal, sinupret i sulfarinol do nosa. I wszystko wydawaloby sie ok gdyby jedna sprawa nie spedzala mi snu z powiek. Otoz pan doktor powiedzial aby antybiotyk brac 7 dni ale reszta lekarstw az 3 tygodnie! i o ile eurespal i nawet flixonase moge podawac przez 3 tygodnie to ten sulfarinol do nosa az 3 tygodnie?! Czy to mu nie zaszkodzi? Tyle czasu krople do nosa? Pozniej mowil ze po tych 3 tygodnie pomyslimy o szczepionce, najpewniej bedzie to luivac. Peter prosze odpowiedz mi czy te leczenie jest wlasciwe? czy te krople sa bezpieczne przez 3 tygodnie? czy jednoczesnie podawanie flixonase i sulfarinolu jest zasadne? Moze po tym antybiotyku powinnam mu wlaczyc ten engystol z echinacea? teraz z homeopati bierze tylko Lymfomysot.Peter napisał(a):Owszem, posiadam wiedzę z zakresu medycyny, ale mieszkam stosunkowo daleko (podkarpacie), a więc blisko 300 km.