Chciałabym kupic sobie jakis fluid trochę drazujacy. Mam trochę jasną karnacje i nie wiem jaki sobie kupic. Mogły ktoś mi polecic jakis swojsprawdzony?
Pytasz o fluid brązujący? Jeśli tak to nie ma sensu kupowac zbyt ciemnego ponieważ potem widać różnicę. Ja nie kupuję nigdy tych podchodzących pod róż. Od dawna stosuje fliud Vichy i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej przeszłam przez rózne także te po 150zł i wiecej ale Vichy jak dla mnie jest najlepszy. Może dlatego, ze moja caera jest sucha a on ją nawadnia. Ty lubisz solarium więc moze nadałby się i dla Ciebie. Dla nawodnienia cery....?
Fluid dobiera się do karnacji.Powinien byc o ton jaśniejszy lub ciemniejszy od twojej karnacji. Bardzo nieestetycznie wygląda ciemna maska na twarzy i biała szyja. Trzeba też dobrać go do pory roku,na wiosnę i lato stosujemy lekkie,na zimę mogą być cięższe. Ja stosuję Max Faktora i jestem bardzo zadowolona.
Ja od dłuższego czasu stosuję Dr Ireny Eris - długo szukałam ale to jest ten :) Wiesz można polecić firmę ale "koloryt" musisz sobie dobrać indywidualnie...-nie polecam dodatkowo brązujących bo skoro masz jasną karnację to nie trzeba chyba mówić jakby to wyglądało...-zresztą skoro korzystasz z solarium to czy aby na pewno potrzebny Ci jeszcze na buzie fliud? :) Pozdrawiam
Czyli opalasz ciało a twarz jednak "oszczędzasz"? :) Jesli tak to faktycznie mozesz zakupić fluid o takim samym kolorze jak reszta ciała. Aby twarz "nadgoniła" :)
Ale ja przykrywam twarz zawsze jakąś bluzka czy czyms i nie mam wcale takiej roznicy pomiedzy szyja a buzia ale mimo wszystko chciałam sie dopytac ogolnie o fluid i cene.