Jestem człowiekiem, który wierzy, że spotka lekarza z pasją.
Moja dama jest chora i szukam dla niej pomocy. Nie ukrywam, że dotychczasowe leczenie nie przyniosło efektów wręcz przeciwnie spotykam się z brakiem zrozumienia oraz zainteresowania się niecodziennym przypadkiem choroby. Kobieta ma 33 lata i od 3-go roku życia choruje na niecodzienny przypadek dolegliwości neurologicznych. Wielokrotne wizyty u lekarzy oraz hospitalizacja nie pomogły we właściwej diagnozie z czym się wiąże dobranie odpowiednich leków i propozycji leczenia. Badania dotychczasowe wykonane przez placówki medyczne na Podbeskidziu nie pomogły zdiagnozować przypadku gdyż nie wykazały żadnych zmian patologicznych w układzie nerwowym oraz w mózgu pacjentki a jedynie bardzo dobre wyniki ogólnego stanu organizmu. Niestety dolegliwości takie jak bardzo duże bóle głowy przejawiające się atakami cyklicznymi w okresie kilku tygodni z utrata przytomności są dużym problemem. Tępy ból tylnej części głowy nasila się stopniowo, aż przybiera tak na sile, że traci świadomość a ciało dostaje drgawek i konwulsji nie wykazując standardowych oznak epilepsji. Najbardziej nie zrozumiałym objawem dolegliwości jest kołysanie się, konwulsje, bardzo mocne ruchy ciała podczas głębokiego codziennego snu. Co jest przyczyną częstego budzenia się i brakiem wystarczającego wypoczynku, regeneracji organizmu. Co dziennie rano budzi się z bólem kręgosłupa szyjnego, stawów, mięśni, zmęczona. Zmuszona jest często oddawać mocz również w nocy. Anomalią jest to, że powyższe objawy nie ujawniają się podczas dziennej drzemki. Po konsultacjach z lekarzami specjalizującymi się w neurologii stwierdzono, że potrzebne są wyniki 48 godzinnej diagnostyki Holden EEG oraz szczegółowego badania SPECT aby uzyskać materiały do analizy. Proszę o informacje gdzie mógłbym uzyskać pomoc i zaangażowanie się w zdiagnozowanie przyczyn tych dolegliwości oraz skierowanie mnie do placówek które mają sprzęt medyczny oraz specjalistów mogących i chcących pomóc w diagnozie oraz zaproponować terapię. Proszę o kontakt jing@pino.pl