![]() |
![]() |

malenka1489 napisał(a):..a czy za uslugi takie sie placi psychologa?
malenka1489 napisał(a): a jaka mam pewnosc ze on sie nie wygada czy kiedys mojej mamie jak sie dowie o tmy?

malenka1489 napisał(a):no ic o pzremysallam raezm wsyztskoz nmkoja przyjaciolka..no i chyba jednak musez podjac probe znow sprubowania zyc z nim normalnie..uswiadomila mnie o paru rzeczcah on tez cos wyjasnil mi niewiem zobaczymyw kazdym badz rzie musze zaczca myslec by wsyztskiego gwaltownie nieprzerzywac skzod amarnowac sie i niszcyc moje cialo

malenka1489 napisał(a):no ic o pzremysallam raezm wsyztskoz nmkoja przyjaciolka..no i chyba jednak musez podjac probe znow sprubowania zyc z nim normalnie..uswiadomila mnie o paru rzeczcah on tez cos wyjasnil mi niewiem zobaczymyw kazdym badz rzie musze zaczca myslec by wsyztskiego gwaltownie nieprzerzywac skzod amarnowac sie i niszcyc moje cialo

malenka1489 napisał(a):no niby tak ale i tak wiem ze jest duzioale miedzy nami..jakos to trzeba bedzie zalatwic albo myslec o czyms innym..fajnie ze mnie wsparliscie..niecieszcie sie bede tu witac u Was..spokoju niedam:)