Mam taki problem otóż w chwili obecnej jestem na diecie 1000 kcal już 2 miesiąc jem normalnie nie głodzę się ale wczoraj wieczorem przed snem miałem taki problem miałem takie uczucie jakbym był chory, było mi zimno mimo że jest upał mój brzuch był strasznie nagrzany chciało mi się wymiotować dzisiaj rano to samo znowu czułem się taki osłabiony, nie mam ochoty na nic jestem taki jakby zombie nic mi się nie chcę, bolał mnie brzuch, miałem takie objawy jakbym miał być chory ale czułem że i tak nie będę chory nie jest to spowodowane dietą bo zawsze jem tyle ile potrzebuje tylko że nisko kalorycznie
Po kiego ch... taka uboga dieta? Masz 12 lat? Tyle jedzą małe dzieci. Masz przyczynę, uczucie zimna, podwyższona temperatura. Zacznij jeść normalnie bo narobisz sobie problemów na własne życzenie przez jakieś chore diety i własną głupotę.
ale te objawy tez wyglądają jakby miał udar słoneczny , nie przegrzałeś sie gdzieś na słońcu , i skończ z tą dietą twój organizm w tak młodym wieku potrzebuje pozywienia i witamin w każdym pożądnym posiłku , przecież ty rośniesz i się rozwijasz , przestan się wygłupiać
wystarczy jesc 5 posiłkow dziennie,o stałych porach,ostatni posilek okolo godz 18. nie bedziesz tyc,a głodzenie wpędza tylko w inne choroby,bo nie dozywiony organizm upomni sie o swoje,jestem z zawodu technikiem technologii zywienia wiec sporo latami to wałkowałam