![]() |
![]() |
Zamów |

carl92 napisał(a):Dziękuje wam za rady teraz wiem, że mam do czynienia z czymś co w pewnym stopniu zależny ode mnie byłem z kolegami na dyskotece i te wszystkie objawy, które miałem przeszły, gdy wstałem rano obudziłem się jak nowo narodzony.

carl92 napisał(a):Sam bym poszedł do lekarza, ale jestem jeszcze w takim okresie, że najlepiej by było, gdybym udał się z rodzicem bo chodzę jeszcze do lekarza dziecinnego a najgorsze jest to, że przez rodzinę wszystkie te objawy się lekceważone i bagatelizowane.

terka33 napisał(a):Poszukaj sobie książki z tej dziedziny anuż pomoże Ci co?/
Z mamą porozmawiaj o czujesz może bedzie w stanie Cie zrozumiec..
No wiesz tak to jest ze nerwicowcy zazwyczaj slabo sa rozumiani..
Wiesz co to juz jesteś na dobrej drodze że masz świadosc swojej choroby to już wielki płus..wiesz nawet dobrze że tu trafiłes wiesz latwiej będziesz zrozumiany bo łatwiej zrozumie ten co już natknął się ną nerwice i jest jej swiadomy..carl92 napisał(a):terka33 napisał(a):Poszukaj sobie książki z tej dziedziny anuż pomoże Ci co?/
Z mamą porozmawiaj o czujesz może bedzie w stanie Cie zrozumiec..
No wiesz tak to jest ze nerwicowcy zazwyczaj slabo sa rozumiani..
Też mnie to bardzo smuci, że takie choroby jak HIV, nowotwory mówi się o nich zawsze, a o nerwicy, którego może spotkać praktycznie każdego i może uprzykrzyć życie nic się nie mówi. Nawet lekarze mają słabą wiedzę na ten temat i też bagatelizują objawy.