Mam maly problem wiec ja i kolezanka zabalowalismy i mamy problem kochalismy sie ale nie bardzo wiemy co sie dzialo tylko urywki wieksze ale jakies sa ..mianowicie po wszystkim zdjela gumke (niepamietam czy doszedlem ale raczej nie ) ale zakladajmy ze doszedlem po zdjeciu tego jakis czas pozniej .. wlozylem go do niej .. znowu.. dzialo to sie w nocy z soboty na niedziele okolo 3 rano.. dzisiaj w poniedzialek dostala tabletke (escapelle) lekko po 15 .. czy jest ryzyko zajscia ? i jak duze ono jest?
miala dni plodne.. tzn jest z tym problem bo zawsze miala okres 15ego kazdegio miesiaca ZAWSZE ale w tym miesiacu wyjatkowo dostala.. 2.listopada .. lecz 16 (wczoraj) miala lekkie plamienie chyba ze sluzem :O tuz przed wzieciem escapelle.
Czy mozliw ejest ze zmiana tego cyklu zmienila tez date wystapienia dni plodnych?
jakie jest ryzyko zajscia? bardzo sie boje.. nie chce z nia byc.. nie chce jej psuc zycia ani sobie..
bardzo bardzo sie denerwuje przezywam to okropnie.. a i tak jestem po ledwie wyleczonej depresji.. niemam jzu sily ..
czy sa duze szanse ze to jzu nie do odratowania?..
prosze pomozcie mi