U nas staranko było w 17,18,19,20, 21 dniu cyklu. Ostatnie okresy miałam następująco:
-5 listopada 2007
-5 grudnia 2007
-5 stycznia 2007
-4 luty 2007. (współżyliśmy 20, 21 , 22, 23 24 lutego)
Cykle zatem 31-32 dni. Pełna stabilizacja na moją optykę i zgodnie z obserwacją.
Koleżanki z innego forum kategorycznie wykluczyły możliwość zajścia w ciążę w tych dniach.
Ale co nastąpiło:
- skok temperatury z 36,5 na 37,4 w nocy z 21 na 22 dnia cyklu.
- boli mnie dół brzusia(delikatnie nie mocno- tak jakby na malutki @)...okres powinnam dostać 5 marca..więc na bóle menstruacyjne jest za wcześnie jak na mnie.
- mam uderzenia zimna i gorąca
- boli mnie głowa
- nie mam apetytu pomimo,że w sumie organizm domaga się jedzenia...a mnie "nudzi"......i ciagle się "odbija"
- i taki metaliczny smak w buzi mam...
- aaa.i...i ....tak wilgotno mam ..(no wiecie gdzie:))
- piersi nie bolą...ale jak nacisnę mocniej to są kropelki żółtaow-mlecznego płynu...
- od wczoraj męczy mnie mega ślinotok...aż sobie nie radzę..w nocy również
- zasinione (fioletowe i mocno ukrwione) mam ścianki warg sromowych...nigdy takie nie były... Jak to wygląda lub wyglądało podczas Waszej ciąży ??????
-wczoraj i dziś rano...lekkie krwawienie z nosa...wrrr
- cały czas uczucie jak by mi coś wyciekało z pochwy.....biegam do toalety sprawdzam czy to @...ale dziś dopiero 25dc...więc zdecydowanie za wcześnie na @....
w sumie mamy już córeczkę i nie mam takiego ciśnienia .....ale to czekanie jest dobijające....obserwacja swojego organzimu wprawdzie jest interesująca i można z niej wyciągnąć wnioski na przyszłość....
kobieca intuicja istnienje ......i podpowiada mi cosik:)
zrobiłabym Betę...ale za wcześnie....na test chyba tym bardziej...wrrrr....
czy któraś z Was ma podobny cykl..
czy zdarzyło się komuś zajść w ciążę około 17,18,19 dnia cyklu... przy cyklach 31/32?
szepnijcie słówko,proszę!