Witam
Postanowiłam napisać na tym forum, ponieważ od dłuższego czasu coś się ze mną dzieje. Mam dziwne, wręcz uporczywe bóle brzucha - czasem odczuwam kłucie w części brzucha nad pępkiem, czasem zwykły, silny ból jak przy miesiączce. Mam 16 lat, rocznikowo 17 i ostatnio także zaburzenia miesiączkowania. Przestałam dostawać okres jakieś dwa miesiące temu i dopiero w zeszłym tygodniu go dostałam. Był bardzo słaby, krwawienie niewielkie w porównaniu z tym, co miałam kiedyś. I od kiedy dwa miesiące temu zaniknął mi ten okres, zaczęły się te bóle brzucha.
Ponadto dokucza mi uporczywy ból krzyża i często bywam osłabiona i śpiąca w dzień.
Nie mam pojęcia czym to może byc spowodowane, prowadzę aktywny tryb życia, jem normalnie, chociaż znacznie mniej słodyczy. Nie palę, ale często przebywam wśród osób palących.
Postanowiłam zasięgnąć tutaj porady, ponieważ dolegliwości te są dla mnie dziwne i bardzo uciążliwe - wczoraj i dzisiaj ból dokuczał mi prawie bez przerwy, choć nie był na tyle silny, by leżeć bezczynnie w łóżku.
Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek poradę, niecierpliwie czekam na odpowiedź.
Z góry dziękuję - Basia