NO Aisha tez, zeby pochwalic sie nowymi zdjeciami z USG, lub pozalic sie jak to zle jest byc w ciazy :))) Chyba zalozylysmy kolejny offtopic i zaraz ujrzymy zielony napis; Djapapla ,czy cos w tym stylu. :)))) No to Madzik, jeszcze raz gratulacje!
Hej,dzięki za wszystkie odp.Jesteście SUPER!!!Poprawiliście mi humor bo było nie ciekawie-w sobote ryczałam jak bóbr sama nie wiem dlaczego a im bardziej chciałam przetać tym było gorzej a niedzielę całą spędziłam w łóżku użalając się nad sobą ale dziś już lepiej i jakoś tak optymistycznie patrze na świat.Trzymajcie się dziewczyny
Do takich schizek sie przyzwyczaj, wahania nastroju, szczegolnie w I trymestrze i pod koniec ciazy, sa naturalne. Nastroje w tym czasie bywaja jak "angielska pogoda" :))) Smiejesz sie, a za 5 minut placzesz. Trzymaj sie Mamuska.
Ja tam humorkow az takich nie mialam, ale sa one normalne, niektore kobiety maja je przez cala ciaze, staraj sie nie stresowac, ciesz sie faktem, ze bedziesz mamusia no i zagladaj tu do nas, a na pewno Cie pocieszymy ;)
Musisz znaleźć coś co sprawia Ci naprawdę przyjemność, mi to pomagało na takie schizy. A czasem trzeba się wypłakać i tyle byle by to nie przeobraziło się w jakąś histerię w miarę możliwości jak zawsze trzeba panować nad sobą. Trzymam kciuki ;)