Ej no nie czwicze :D i nie mam takiego zamiaru jak narazie:D Ale wydaje mi sie ze taki gajner w ilościach mniej więcej 1-2 porcje dziennie nie ma prawa mi zaszkodzic, czy sie myle ? Jak narazie chciałbym sobie przybrać troche ciałka a pozniej może i co pokoksuje xD Zakupiłem Gainer 373 czy tam 737 nie pamietam już :D czekam na niego i zobaczymy jakie wyniki będa po miesiącu :D
gajner Ci pomoze. Zjedz go a napewno przytyjesz, szczególnie będzie widać po brzuchu. Ale jeśli grasz w piłke miejmy nadzieje że to spalisz. Ogólnie takie gajnery to suplementy diety, i je jedzą Ci którzy wiedzą ile jedzą i co jedzą.
po badaniu krwi (dzisiaj je dostałem, a do lekarza ide dopiero w środe ) wyszło mi że mam niedobór żelaza [ 51, norma - 80/170 chyba ]. I teraz mam pytanko jakie dania zawierają dużo zelaza ?
witam ponowanie :) nie chcem zakładac nowego tematu więc pytam tutaj...
lekarka przypisała mi jakis lek na ten niski poziom żelaza ;p ze szkoły wiem że gdy zjemy posiłek z żelazem a pozniej coś z nabiału np. szklanka mleka to przyswajanie żelaza w tym wypadku jest kilkakrotnie mniejsze niż bez nabiału. A że moja dnieta opiera sie na nabiale więc nie chcem jej zmieniac a poprostu zmoderować :D Otóż pytanie brzmi po ilu godzinach od łyknięcia tabletki z żelazem ( czyteż posiłku z żelazem ) moge spokojnie wypic mleczko czy zjesc jogurt :D ?
ja tez mam problem z przytyciem tylko ze ja jestem dziewczyna i jestem zielona o czym tu mowa, tyle juz probowalam przytyc i mi sie nie udaje wiec juz w koncu pomyslam o jakis suplementach tylko ze sie nie znam na tym i moze byscie cos mi doradzili