![]() |
![]() |
Zamów |

zlosnica napisał(a):dowartosciowac sie, ok. tylko jak skoro z kazdej strony jestem krytykowana. w domu, w pracy w zwiazku. ciagle cos jest nie tak, a ja wiem, ze robie wszystko i daje cala siebie. czasem powinie mi sie noga, ale w koncu jestem czlowiekiem a nie jakims nakrecanym robocikiem, ktoremu wsio ryba...czasem brak mi takiej sily napedowej i silnej woli zeby cokolwiek zmienic.

zlosnica napisał(a):chyba najbardziej mnie pociesza fakt, ze nie tylko ja mam problem ze soba, z samoocena itd. szczerze mowiac duzo latwiej jest mi sie wygadac anonimowo do kogos obcego niz personalnie do bliskiej mi osoby. bo ich ocena tego co mi dokucza nie jest wiarygodna. dzis jest mi juz troche lepiej, pomijajac niewyspanie...ale wiem ze taki stan wroci znow do mnie za kilka dni, pozniej znow za jakis czas, czy wiesz moze czy sa jakies proszki, dobre i nie na recepte, takie wyciszajace i pomagajace w zasypianiu, bo mam ostatnio problemy ze snem...

zlosnica napisał(a):meliska nie dla mnie i nie na moje nerwy:) moglabym pic i pic a i tak mi to nie pomaga...ale poszukam, bede musiala, bo ostatnio strasznie sie nie wysypiam ciagle zmeczona i zaspana jestem. dzieki za rozmowe, zrzucilam troszke ten ciezar z serducha.