hej dziewczyny pomóżcie staramy sie o dziecko już pół roku...ale nici...w ostatnim miesiu czyli teraz tydzien po owulacji miałam zawroty głowy mdłosci ogólnie zle sie czułam nie moglam jesc....nawet zrobiłam badania krwi ale wszystkie sa bardzo dobre zero anemi itp i tak sie zastanawiam czy to moze nie ciąza, nie robiłam testu bo czekałam na okres no i dostałam niby okres bo bardziej to wygladało na krwawienie i trwał nie długo tak1,5dnia i sie skonczył dwa dni po tym mialam jeszcze krwawe plamki troche... warto robic test? czasami czuje kłucie w brzuchu , a piersi mam nabrzmiale ale nie bolą mnie mocno. pomożecie mi???
ANETKA 22 napisał(a):jak dotykam troche bola ale nie tak jak przed okresem...a takie omdlenia i zawroty głowy jakie miałam teraz nigdy wczesniej mi sie nie zdażały ...
Piersi bolą przed okresem ale po nim nie powinny bolec już wcale, prawda? :)
a i jeszcze zauważyłam ze moja cera jest bardzo ładna, a zazwyczaj w czasie okresu miałam brzydką cere jakies pryszcze zawsze mi wyskakiwały a teraz jest super...
no wiem wiem....zrobie napewno bo jestem troche chora i nie wiem czy moge sie leczyc czy wogóle nie brac tabletek...pozdrawiam serdecznie dzieki za odp...
Mam takie pytanko, bo od kilku dni boli mnie strasznie w krzyżu i bolą mnie jajniki, raz jeden raz drugi, ostatnią miesiączkę ,miałam 17 lutego, ale tak ze mnie kapało po trochu i trwało to przez dwa tygodnie. od kilku dni chodzę wcześnie spać i jestem jakaś taka rozdrażniona. dodam ,że 14 miesięcy temu urodziłam synka ale nie pamiętam takich objawów. Myślę czy zrobić test czy jeszcze trochę poczekać. pozdrawiam