nic nie mowil, tylko, ze niby z awczesnie zeby wykryc ciaze przez badanie, w koncu sie wkurzylam i prywatnie zrobilam badanie krwi na hcg i to było pomiedzy 9- 10 tygodniem ciazy..
Skoro badanie krwi pokazało ciążę to nie rozumiem czemu testy jej nie pokazywały. Oba polegają na tym samym. Na wykryciu hcg. Może faktycznie robiłaś je zbyt wcześnie....Ale po 3tygodniach od stosunku powinny jak najbardziej pokazać ciążę...Może Ty robisz coś żle? :) Nie bój się ...jesteś w tej komfortowej sytuacji, ze zadowoli Cię wynik i pozytywny i negatywny, prawda?
z tego co wyliczylam od osatniej miesiaczki to bedzie to ok 5 tydzien wiec mam nadzieje, że lekarz bedzie juz cos mogł powiedziec, ale oczywiście idę do innego gin. :)
Wiesz co....od miesiączki tak ale od owulacji nie...nie wiem czy gin coś zobaczy. Ale spróbować warto. Moze poszłabyś zatem jeśli okresu nie bedzie na bete?
tez tak myslalam, tylko ze wtedy musialabym isc z malym , bo nie mam go z kim zostawic, zobaczymy jutro ten test, a najwyzej zrobie pozniej drugi jakby ten byl niby za wczesnie..a przy okazji ide zapisac sie do gin. i zobaczymy
witam, mam pewien problem, ponieważ mam już jedno dziecko i teraz wydaje mi się, że jestem w ciąży. Objawy mam podobne jak przy pierwszej ciąży: nabrzmiałe, bolące piersi, które dodatkowo znów wypełniają się mlekiem choć od 4 miesięcy nie karmię, moje ulubione perfumy mnie duszą i w dodatku czuję ruchy macicy po prawej stronie. Byłam u lekarza, ale było za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić, ale macice miałam nieznacznie powiększoną. robiłam testy ciążowe, ale linia oznaczajaca ciążę jest tak jaśniutka, że prawie niewidoczna. Miałam okres 3 dni później bezbolesny, krótszy i mniej obfity. czy możliwe, że jestem w ciąży a wyniki testów zmieniają leki? przed okresem brałam dopochwowo Gynalginprzez 6 dni, a na drugi dzień po zastosowaniu pierwszej dawki lactovaginalu dostałam okres, a dodatkowo biorę doustnie LaciBios. czy możliwe, że jestem w ciąży?
A bolące piersi przetsały boleć po wystąpieniu okresu czy bolą nadal? Moze bolą jeszcze po niedawnym karmieniu??? Po karmieniu miałaś już normalne okresy? Leki nie wpływają na wynik testu a druga kreska nie powinna być wcale widoczna, powtórz test z porannego moczu.
od 9 miesięcy mam już okres, karmic córkę przestałam w grudniu zeszłego roku, a piersi zaczęły boleć tydzień po prawdopodobnym zapłodnieniu. Z porannego moczu robiłam test przed wczoraj i przez trzy godziny raz kreska była widoczna a raz nie. nie wiem co się dzieje. Zaczynam się bać, że sobie tą ciąże uroiłam.
Nie powinnas sugerowac sie tym, co dzieje sie na tescie po 3 godzinach... test wynik pokazuje po ok 5 minutach.. pozniej wynik jest niezwzny, poniewaz na tescie dalej moga zachodzic rozne reakcje chemiczne.. Moze za wczesnie robilas test, albo po prostu ciazy nie ma... Powtorz test za kilka dni...