nie wiem czy wybralam dobry temat w ktorym pisze ale jak juz jestem to opisze moj problem...otoz nie wiem co mi jest mecze sie z tym od pol roku juz...to jest straszne...problem polega na tym ze ja sama nie wiem czy sobie ta ciaze ubzduralam czy to jest naprawde ciaza czy jaksa nerwica i schizofrenia...ostatni raz kochalam sie w polowie czerwca i od tej pory schizuje...robilam 3 badania krwi oczywiescie ujemne chyba z 10 testow tez ujemne bylam u 8 lekarzy tez nic nie widzieli ostatnio chyba miesic temu..wiem ze z perspektywy kogos kto to czyta to jest bez sensu i wogole ale ja od pewnego czasu ewidentnie czuje ze "coS" jest w moim brzuchu...:-( nawet boje sie juz dotykac bo to jakby pulsowalo i wogole...to jest paranoja wiem ale wczesniej tego nie milam...jestemm troche grubsza waze 70 kg wiec u mnie ciaza by nie byla tak widoczna mam troche sadelka na brzuchu...czy to moze byc prawda ze to wszystko sie myli i testy z krwi i usg a kazdym razem bylo robione przezpochowo miesiaczki sa najpierw byly nieregularne co 2 albo 3 tyg teraz sie troche unormowalo ale sa inne mniejsze i jakies dziwne oid tamtego czasu bardzo zle sie czulam prawdemuwiac cale wakcje byly do bani robilam tez inne badanie na tarczyce ob morfologie i cukrzyce wszystko ok...ja nie wiem co robic...to juz trwa pol roku...pomocy....;-( czy to psycha czy ciaza?????????????????
Hmm.. moim zdaniem poprostu w podświadomości urojiłaś soebie ze masz dziecko ponieważ chciałabys żeby tak bylo...poza tym każdy dotykając brzycha odczuwa puls ponieważ przez brzuch przechodzi tętnica która pulsuje w rytm serca :P To ze przytyłaś tez o niczym nie świedczy . Np. moja waga często się wacha ... Może ty też tak masz? Pozdrawiam...
Witaj. Rozumiem o czym mówisz bo kiedyś miałam takie same "jazdy" pomimo negatywnych testów ciążowych zarówno tych z apteki jak i tych robionych w przychodni byłam przekonana że jestem w ciąży. Okresy miałam nieregularne i bardzo skąpe. Miałam wszystkie objawy świadczące o ciąży!! Ale w niej nie byłam. Dziewczyno radzę Ci abyś zgłosiła się do psychologa. U mnie rozpoznano schizofrenie paranoidalną> Pozdrawiam Trzymaj się.