Ognista kochana ja wiem, ze troche musi minac nim zarodek dotrze do macicy... ale moj ostatni stosunek byl 12 lutego.. wiec juz troche minelo od tego momentu... przed tym dniem wspolzylismy regularnie... Dzwonilam do gin.. powiedziala, ze jak okres sie nie rozkreci to w poniedzialek mam zrobic estradiol, a jak bede miec okres to miedzy 10 a 12 dniem cylku dopiero go zrobic...
60?? o qrde no to faktycznie niepokojące. musiał być jakiś powód zatrzymania okresu. albo ivi jest mega rozregulowana albo ma zab .hormonalne.....już gin będzie najlepiej wiedział...
Tak mysle Wikam, ze cos tam zauwazylam... przez ostatnie dwa tyg sluzu bylo malo i byl raczej bialy i nie ciagnal sie... wczesniej tez go bylo malo... nawet wydaje mi sie ze czasem go nie bylo... i byl przezroczysty... Jesli teraz mam okres to wedlug kalkulatorka w dni plodne trafilam... Czy jest wogole sens bym zrobila kolejny test, np. w poniedzialek???
do daj nam znać jak juz będziesz po wizycie. czekamy na wiadomości. ja też się wybieram, gdzieś w poniedziałek ,wizyta kontrolna. moze dowiem się kiedy usg;))