Miki u mnie to szkoda gadac, w niedziele robilam test, niestety znow negatywny a okesu dalej nie mam... Poczytaj sobie moj Post "duphaston na regulacje okresu" bo bes sensu by bylo przeklepywac tutaj co samo... :) Miki moze jeszcze bedziemy razem swietowac... :))
Ognista to jednym słowem dzidzia była Ci potrzebna:) Myślę, że u mnie też by tak było:D Ale jak na razie to muszę czekać do 7 marca, bo może już we mnie rośnie maleństwo:)
Ivi ognista ma rację:) Ja znam przypadek, gdzie dziewczyna będąc w 6 miesiącu ciąży robiła test (z ciekawości, bo każdy do tej pory wychodził negatywny) i też wyszedł negatywny... Poczekaj jeszcze troszkę to może wszystko się wyjaśni i to szczęśliwie:)
Hmm... A jakbyś zrobiła bete??? Musisz iść do gina i niech wytłumaczy o co chodzi...:/ A ja jestem tak strasznie rozkojarzona, że jak wczoraj szef coś do mnie mówił to nie wiedziałam o co mu chodzi;/ Nigdy tak nie miałam...
Juz mi sie nie chce isc na bete... zrobie ten estradiol... ale znow pojawil sie problem... chyba dostalam okresu... nic mnie nie boli... i gdy zmienilam bielizne i zalozylam podpaske juz nic nie leci... :(( Byla tylko jedna kropla krwi....
ale ivi skarbie jeszcze za wczas na test. poczekaj z 2 tygodnie gdzieś, po tylu mniej wiecej wyjdzie test ciażowy. w momencie zapłodnienia to mamy 2 tydzień ciąży, po 2 następnych tygodniach powiniem być okres, czasem jest, ale to jest takie krwawienie ciażowe, czasem utrzymuje sie przez kilka miesięcy i wtedy trudniej ginowi określić wiek ciąży, i to są krwawienia już bezowulacyjne, i wtedy dopiero w tym czasie kiedy powinien być ten okres, to robisz. najlepiej po terminie spóźniającego sie okresu. wtedy jest gdzieś tak 4 -5 tydz. ciaży. nie sugeruj sie tym co jest napisane na opakowaniach, że 2 dni po zapłodnieniu wykaże. nie ma na to siły. poziom hormmoów ciążowych wtedy jest jeszcze tak niski, że żaden test nie wykryje, potem rośnie z czasem i wtedy kiedy okres sę spóźnia jest na tyle wysoki, że wykaże ciążę;) poczekaj troszkę
No ale Ivi zbliża się już chyba do 60dc. Kurcze....ja się już pogubiłam:/ Nie ma ciązy...nie ma okresu po duphastonie..... Chyba trzeba iść do ginki. Niech robi usg i coś wreszcie powie....