Pojawiło się dzisiaj krwawienie, ale nie takie jak miesiączka, to jest śluz lekko zabarwiony krwią, ok godz 15 trochę było i przed chwila ale tylko wtedy gdy robię siku. A jak mam okres to mi często "leci". 2 tyg temu również kochałam się bez zabezpieczenia czy może to być krwawienie towarzyszące zagnieżdżeniu się zarodka? nie mam pms.
Test kupiony ale nie wiem czy go robić... tak jak pisałam o tym moim krwawieniu delikatnym to ono jest nadal dosyć skąpe ale jest moje dotychczasowe miesiączki były inne, bolesne, widzę różnice i nie wiem czy to normalny okres przyszedł z takim opóźnieniem co nigdy się nie zdarzało, czy zrobić ten test, czy jeszcze jeszcze możliwa ciąża?????? w dzień bolały mnie jajniki raz lewy potem prawy.nic więcej.. co robić smutno mi teraz bo wczoraj wieczorem byłam prawie pewna że to ciążą....
Witam. Mam typowe objawy ciąży tzn, nudności, bóle brzucha wzdęcia często oddaję mocz i kał + do tego białą wydzielinę co jakiś czas w dużej ilości. moje piersi się trochę powiększyły czasami mają brązowe brodawki a czasami są normalnego koloru jasno różowego, napady ciepła i zimna. czasami budzę się w nocy i jest mi okropnie nie dobrze zarówno nad ranem jak i w dzień. Robiłam test i nie jestem w ciąży. Takie objawy zdążają mi się co kilka miesięcy i ciągle kiedy robię test wychodzi negatywny. Ostatnio miesiączkuje regularnie teraz czekam na kolejna. Byłam z tym u lekarza robiłam badania i nic nie stwierdzono żadnej choroby a tym bardziej ciąży z naciskiem że takie objawy mam co kilka miesięcy. już nie wiem co mam myśleć jak leczyć i gdzie iść a co gorsza ten stres co jakiś czas że to faktycznie ciąża..
Może poprostu czasem przechodzisz tak owulację? Jeśli kobieta bardzo chce albo nie chce dziecka to takie objawy sama siłą sugestii u siebie wywołuje. Przechodziłyśmy przez nie chyba wszystkie.
No tak rozumiem to tak jakby ciąża urojona, tylko ze ja nie chce miec teraz dziecka a mino to co pare miesiecy tak mam stresuje sie i robie testy non stop.. dlugo moga takie objawy trwac?