Kurcze, ale by m chciala byc na twoim miejscu Kasiu... ja jutro biore 10 tabletke Duphastonu i robie przerwe... ciekawe czy @ przyjdzie??? Nie wiem czy bylo to spowodowane Duphastonem ale zauwazylam plodny sluz... wiec moze... :)
IVI JESTEŚMY Z TOBĄ:) JA TEŻ MIAŁAM NA POCZĄTKU HOPLA NA PUNKCIE DZIECKA I NIE WYCHODZIŁO PRZEJMOWAŁAM SIE BARDZO PARTNER MNIE POCIESZAŁ NO I W KOŃCU RZESTALAM DO TEGO TAK PODCHODZIĆ NIE MYŚLALAM TAK INTENSYWNIE I SIĘ UDAŁO....
Jesli nie masz krwawienia a bóle nie są silne to może oznaczać, że macica się rozciaga. Duzo kobiet mówi o "bólu" podobnym do menstruacyjnego w pierwszych tyg ciąży. Jesli coś Cie niepokoi udaj się do lekarza.
Witam;) mam pytanko nie wiem co mi dolega;( wyszły mi żyły na piersiach, miałam trzy okresy w przeciągu 28 dni w tym 2 w przeciągu tygodnia trwające około 3-4 dni,z początku przez pierwsze dni był dość obfity a później "kapanie",mój chłopak powiedział ze odniósł wrażenie ze moje narządy w okolicach wejścia do pochwy są nie co ciemniejsze,sine i bolą mnie jajniki.Miałyście tak kiedyś?Pozdrawiam
Gratuluję także szczęśliwej mamusi. Ja zaś mam obawy bo jeżeli jednodniowe plamienie może oznaczac zajście w ciążę to ja raczej nie mam obaw do radości. Zazwyczaj mam regularną miesiączkę, a w tym miesiącu maiłam mieć 11 lutego. Tak też się stało podczas gry wstępnej dostałam krwawienia. Bardzo się z tego cieszyłam, ale moja radość nie trwała długo gdyż krwawienie ni było obfite jak zwykle i trwało tylko noc i następny dzień. Teraz jak czytam tego posta to zaczełam się martwić na bardzo poważnie. Nie mam jednak bólu piersi ani bólów brzucha jednak brak miesiączki bardzo mnie martwi.