W tą sobote moj chłopak włozył mi go bez gumki ale jego penis był całkiem suchy włozył go moze ze 2 razy gdy to zauwarzyłam natychmiast zareagowałam. okres powinnam miec wczoraj bardzo sie boje mam dopiero 15 lat prosze o pomoc nie wiem co mam zrobic. Nie wiem czy nie to przez nerwy czy przez ciąze pomocy! nie wiem co robic ciagle płacze.:( odpisujcie mi tu lub na meila błagam was
Ja tego nie chciałam i mimo to on to próbował zrobić. On mi tłumaczy ze do niczeo nie doszło ale ja to czułam ze on go włozył. moj chłopak ma 20 lat i tłumaczył mi ze nie jest głupi ze wie co robi i wie ze gdy wym zaszła w ciaze grozi mu prokurator bo jestem nieletnia ale ja nadal sie boje nie wiem co robic
nie wierz tekstom typu: wiem co robie, przeciez glupi nie jestem!!!! samo to jak lekkomyslnie sie zachował, swiadczy o tym, ze nie jest odpowiedzialny...
Rozmawiałam z nim i on powiedział ze wtedy gdy to zauwarzyłam dopiero go wyjał i nawet mi nie włozył. gdy o dotknełam miał całkiem suchego nie wiem juz co myslec
Mloda15 napisał(a):ale nie wiem dlaczego mi sie ten okres spóźnia... odpowiedzcie prosze o moze byc powodem opóźnienie jeszcze
Masz 15 lat, więc nie masz jeszcze unormowanego okresu, więc takie spóźnienia nie są niczym dziwnym. A poza tym to może lepiej spotykaj się z równieśnikami a nie z facetami którzy są w wieku gdzie sex jest ważnym aspektem życia.
wg mnie prawdopodobieńswo ciąży w Twoim przypadku jest praktycznie niemozliwe, nie bylo wytrysku, w czasie 2"pchniec" nie zdarzyl sie raczej wydzielic płyn, wiec wg mnie na 99,99% w ciazy nie jestes,a w wieku 15 lat nie ma regularnych miesiaczek to po pierwsze, a po drugie moze opoźnia sie przez stres. moim zdaniem nie masz sie czym martwic, w przyszlosci badz jednak ostrozniejsza z wyborem partnera i zawsze sie zabezpieczaj!!!!