pozdrawiam i czekam na odpowiedź...
![]() |
![]() |
Zamów |

Wybacz ale mam oceniać przez koszulkę.Zdjęcie możesz zrobić i umieścić gdzie indziej a tu podać tylko link do zdjęcia.Czy uważasz,że ktoś cię pozna po budowie.?gruby18 napisał(a):bo jeżeli bez to się wstydzę

Vattier napisał(a):
Ile masz lat? Ile masz wzrostu? Masz zęby ósme? Czy prącie i jądra sa normalnego rozmiaru? Masz zarost? Czy owłosienie łonowe i pachowe jest skąpe?
Nie pytam, bo mi się nudzi. W kariotypie (47,XXY) zespołu Klinefeltera występuje brak ósemek. Jako że i tak dostarczasz skąpe informacje, to trochę trudno o zdecydowaną odpowiedź. Nie wiesz czy masz ósemki - to otwórz swoją hrabiowską jamę ustną i policz.mam zęby ósme - raczej tak
Mam prawo przypuszczać, że Twoja odpowiedź na to pytanie jest nieco zaciemniona przez kompleksy. :Pprącie i jądra są małe
W ZK (47,XXY) występuje słaby zarost i skąpe owłosienie pachowe oraz łonowe.zarost mam na szyi i tzw.pekaesy oraz wąsik :) owłosienia łonowego mam aż nadto, tak samo pod pachami...

gruby18 napisał(a):Policzyłem zęby i na dole mam ich 14 więc nie mam ósemek. Prące też mam małe i to nie są żadne kompleksy...(16 cm dł. 14 obwód) zarost w sumie też kiepski bo tylko na szyi, bokach i wąs, nie mam na policzkach.
Brak ósemek występuje tylko i wyłącznie przy zespole Klinefeltera ?

djfafa napisał(a):Masz 16 cm penisa i to jest dla Ciebie kompleks? Ech....
gruby18 napisał(a):djfafa napisał(a):Masz 16 cm penisa i to jest dla Ciebie kompleks? Ech....
no jest to dla mnie kompleks bo jestem poniżej średniej. Może mi ktoś wreszcie odpowiedzieć, czy mam zespół klinefeltera ?

djfafa napisał(a):
A jaka dla Ciebie jest średnia? Bo badania naukokowe mówią że średnia to ok. 13 cm.
A czy masz ZK poprzez forum nikt Ci nie zdiagnozuje.
gruby18 napisał(a):djfafa napisał(a):
A jaka dla Ciebie jest średnia? Bo badania naukokowe mówią że średnia to ok. 13 cm.
A czy masz ZK poprzez forum nikt Ci nie zdiagnozuje.
13 cm to jest średnia ? mi się wydaję, że średnia to 20 cm... Ci z małymi penisami się pocieszają tymi zaniżonymi wymiarami ale ja wiem swoje - penis zaczyna się od minimum 18 cm...
wiem, że nikt mi tego poprzez forum nie zdiagnozuje ale chce wiedzieć czy objawy, które wypisałem i zdjęcie świadczą o tej chorobie...