Witam ;-)
Wiem ze takie tematy czy jestem w ciazy były ale ja chclailbym się dowiedziec jakie moglo być prawdopodobieństwo ze moja dziewczyna mogla zajsc w ciaze. Od razu podkreślam ze nie doszlo do stosunku a WYTRYsK NIE MIAŁ MIEJSCA W OKOLICACH MIEJSC INTYMNYCH PARTNERKI. Opisze może sytuacje. Na basenie(basen z wysokim stekiem chloru) dziewczyna siedziała na mnie (ona w stroju kąpielowym, ja w spodenkach z podwojnego materialu>>material+siateczka)i całowaliśmy się itp…W pewnym momencie poczułem ze cos się dzieje ze mna (takie odprężenie jak przed wytryskiem)i powiedziałem jej żeby zeszla zemnie co tez zrobila, nsxtepnie zsunolem troche spodenki i nie miałem jeszcze wytrysku dopiero ok. Pol minuty pozniej doszlo do niego. Dodam także ze jej narzady płciowe nie mialy kontaktu z moimi. Czy jest duze ryzyko ze wtedy moglo dojsc do zapłodnienia? Było to ok. 2 tygodnie temu.
Teraz moja dziewczyna ok. 4 dni temu dostala mocniejszego tradziku i zaczely ja bolec piersi i z akzdym dniem bol się nasila (wiec jest tak jak przed kazda miesiaczka)a okres powinna mieć gdzies za ok. 3 do 5 dni. My już się nei boimy ale wolimy się upewnic wiec proszę opinie na ten tamat :-> z gory dzieki za przeczytanie posta i za odpowiedz pozdro ;-)