Witam Serdecznie
Od 12 lat biorę tabletki antykoncepcyjne ostatni okres miałam od 02.07.2010 -05,07.2010 później przez około 3 dni pojawiły się plamienia w przybliżonym kolorze brązu od jakiegoś czasu zaczął mi się powiększać brzuch ( może to wynik pofolgowania z jedzeniem:)) byłam na usg jamy brzusznej i nic u ginekologa byłam w marcu zbadał mnie zrobił usg dopochwowe i wypisał receptę na anty
Od pewnego czasu mam dziwne dolegliwości boli mnie brzuch po prawej stronie na wysokości biodra w okolicach pępka i po lewej stronie brzucha ogólnie jak go naciskam to boli wszędzie dodatkowo czuje wyraźnie puls w brzuchu, co jakiś czas odczuwam jakieś łaskotania klucia przelewanie ruchy w brzuchu pobolewa mnie również kręgosłup na odcinku krzyżowym. Moje pytanie brzmi czy jeśli może to być ciąża to możliwe, aby ginekolog jej nie zauważył podczas wizyty? Dodam ze piersi mnie nie bola nie mam wymiotów mdłości okres mam w terminie czuje się tak jak zawsze nie licząc wyżej wymienionych dolegliwości. Leczę sie na problemy z żołądkiem mam marmurkowata błonę żołądka może to problemy z brzuchem a ja obawiam się sie ciąży? Sama nie wiem juz, co mam myśleć czy to paranoja czy moje wyczulenie… do ginekologa idę w sierpniu może ktoś miał podobne dolegliwości? Pozdrawiam