Od jakiegoś miesiąca lub ponad mam czarną kropkę na twarzy jakieś 5 dni temu obok pojawiła się kolejna, nie mam pojęcia co to jest
Zdjęcie tych kropek na policzku (te 2 większe mniej więcej na środku, ta bardziej po lewej jest starsza), a ta całkiem skrajna po lewej na dole to tylko pieprzyk.

I drugi problem to pęcherz na stopie, który zrobił mi się jakieś 1,5 miesiąca temu, na początku byl cały siny, myślałem, że napełnił się krwią, ale jak po pewnym czasie go przebiłem to okazało się, że pod spodem nic nie ma, że była to pusta powierzchnia, z przyciemnioną zeschnięta skórą, po oderwaniu tego zeschniętego naskórka było widać jedynie "mięso"? z którego nie leciała ani ropa ani krew. O co chodzi? Teraz to wygląda tak i nie kwapi się żeby jakoś się zagoić:

Teraz wymienie pewne dolegliwości, które się u mnie pojawiają i być może mają związek z powyższymi...
Od jakiegoś 1,5 roku borykam się z trądzikiem i w między czasie zrobiłem sobie posiew z krosta ropnego (w laboratorium mikrobiologicznego), gdzie wykryło gronkowca (koagulazo ujemnego) i pronibacterium acnes (ponoć odpowiedzialna za trądzik młodzieńczy).
Od jakiś 5 miesięcy dostrzegam u siebie objawy chorób płciowych, tj. pobolewanie okolic intymnych (to już od jakiś 5 miesięcy), ale ani dermatolog ani urolog nic nie wykazał.
W ciągu ostatniego miesiąca często bolały mnie plecy w okolicach lędźwiowych.
Mam 22 lata,
Pozdrawiam