Witam, mam problemy ze zdrowiem, po krótce Wam opiszę, będę wdzięczny jak ktoś mi odpisze:)
Gdy jeszcze pracowałem, pewnego dnia gdy rano szedłem do pracy zaczęło mnie kłuć w sercu i to tak mocno że sie nie mogłem ruszyć;/ męczyło mnie to jeszcze przez 2 dni później ustało.. i od tego czasu coś się zaczęło dziać:/
-bardzo często, gdy leżę, oglądam film, jakąś komedię i się bardzo śmieję, zaczynam się dusić i mocno kaszlę.. i mam wieczór z głowy:/ musze chodzić, głęboko oddychać, napić się czegoś i przechodzi mi dopiero nad ranem.. Mam wtedy swiszczący oddech i czuję ból w środku:(
-oprócz tego czuję czasami te kłucia w sercu, w mieśniach, po bokach, gdy się obracam, oprócz tego bardzo szybko się męczę,
-wyniki krwi mam dobre ( podniesione MXD, ale to nic ), RTG mojej torbieli zatokowej też, która zaczyna się pomniejszać więc to nie ona.. powinienem zrobić jakieś badania? Tylko jakie? przeswitlenie klatki piersiowej? Najgordze jest to, że biorą cholernie drogi tran, dobrze się odrzywiam, jem owoce, warzywa, witamin mi nie brakuje, brałem żelazo ( mój brat miał podobne dolegliwości- skurcze mięsni, ból w sercu itd-i jemu to pomogło, ale mi nie;/ )
- do tego bóle głowy, tak z tyłu podczas obracania głowy ( 3 lata temu leżałem w szpitalu na zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych ), robię wszystko żeby o siebie dbać i ciągle coś jest nie tak, a boję się tego bo podczas fizycznej pracy nie wyrabiam.. nadwagi nie mam jestem wysokim dobrze zbudowanym 21 latkiem.. więc o co tu chodzi?!