Strona główna forum‹Twoje Zdrowie‹NeurologNeurologia – dziedzina medycyny zajmująca się chorobami układu nerwowego w szczególności chorobami naczyniowymi (wylewy, udary), zapaleniami opon mózgowo-rdzeniowych, guzami mózgu (glejaki, oponiaki), epilepsją chorobami wieku podeszłego jak choroba Parkinsona i Alzheimera a także chorobami rdzenia kręgowego. Zajmuje się również leczeniem przewlekłych bólów (głowy, mięsni, narządów) oraz problemami ze snem.
Regulamin działu
W tym dziale forum medycznego zapraszamy do dyskusji na tematy związane z chorobami układu nerwowego. Toczące się tu rozmowy mogą pomóc nie tylko samym pacjentom poradni neurologicznej, ale także ich rodzinom. Wymień się swoim doświadczeniem w zakresie leczenia chorób naczyniowych oraz stosowanych przez Ciebie i Twoich lekarzy prowadzących metod powracania do zdrowia po przebytym udarze bądź wylewie. Szukasz informacji o zapaleniu opon mózgowo-rdzeniowych? A może chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat guzów mózgu (glejaków, oponiaków)? Jeżeli tak właśnie jest, trafiłeś w odpowiednie miejsce. Sprawdź jak radzić sobie z przewlekłym bólem głowy, czy mięśni oraz zaburzeniami snu. Znaczny odsetek rozmów poodejmowanych na forum dotyczy kwestii chorób wieku podeszłego – Parkinsona, Alzheimera. Skorzystaj z okazji i przyłącz się do dyskusji, poszukaj odpowiedzi na trapiące Cię wątpliwości dotyczące spraw neurologicznych.
Sprawa jest prosta mam coś takiego w sobie co chciałbym z siebie wyrzucić mianowicie gdy jestem na prubie w kole teatralnym to dzieje się tak że jak mam coś zagrać to wiem oco chodzi ale jak by nic domnie nie docierało i nie wstydze sie przed nikim wrazie czego powiedzcie mi dlaczego tak sie dzieje z góry dzieki
Ja mam cos takiego podobnego ze nic do mnie nie dociera, ale to moze przez to ze niedawno 2 razy dosc mocno stuklem sie w glowe, dokladnie w lewa czesc glowy, od tej pory nie wiem co sie ze mna dzieje i mam czeste bole glowy, do tego biore magnez od jakiegos tygodnia ale nic nie pomaga
mam jeszcze cos takiego ze jakbym mial przed soba sciane i prubuje sie przez nia przebic aby dojsc do mojego celu ale nie moge czym to jest spowodowane
ogarnij się sebol. po prostu. zepnij poślady i będzie lepiej. no risk - no fun. wiem,wiem, ze to nie jest zabawne. ale naprawde pomaga takie zebranie się w sobie. wtedy wychodzi prawie wszystko ,na co mamy wpływ. powodzenia. pozdrawiam.