Witam
Pierwszy raz w życiu wybrałam się do psychiatry i dostałam diagnozę brzmiącą mniej więcej: lęki napadowe z agorafobią z epizodami anoreksji i bulimii. Przepisano mi dwa razy dziennie po 5mb CLORANXENu i raz dziennie 20mg CITRONILu (pierwsze dwa dni 10mg).
Ponieważ wizyta trwała stosunkowo krótko, to jakoś nie zdążyłam zebrać myśli na tyle żeby wypytać o wszystko, może zatem ktoś mi tu doradzi...
Czy taką mieszankę mogę połączyć z jakimiś lekami przeciwbólowymi? Jeżeli tak to jakie najlepiej? Czasami kobieta musi :) - takie delikatne jak NOSPA nie pomagają... Plus do tego niestety zęby mam w kpskim stanie i także często bolą... A co się z tym wiąże - Czy mogę spokojnie chodzić do dentysty i dostawać dowolne znieczulenie? Muszę się zająć zębami, a chociaż dopiszę sobie w karcie u dentysty że zażywam te leki, to wolałabym Was tu zapytać, bo (może przez chorobę) lekarzom też nie ufam.... Brać tych antydepresantów bardzo się boję, ale już nie mam wyjścia jeżeli chcę jakoś normalnie żyć...
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
P.S. Alkoholu nie zamierzam pić, ale gdybym kiedykolwiek zrobiła takie głupstwo, to jak może mi to zaszkodzić w połączeniu z tymi lekami?