Dalej nic :) temp 37.4. Strasznie korci zeby test zrobić juz ale w sumie mój maluszek chory a mąż w pracy wiec nie za bardzo mam jak wyjść do apteki....
Dzisiaj na pewno kupie ten test. Zastanawiam sie tylko czy w moim przypadku jest jakaś różnica czy test zostanie zrobiony z rana czy też po poludniu...Już bym chciała go zrobić dzisiaj :P
No jakos wytrzymam do jutra... gdybym wcześniej nie robiła tej bety to raczej bym wiedziała na 99% ze wynik bedzie pozytywny, a teraz sama nie wiem. Dzisiaj mnie konkretnie po kawie zmuliło ale podobno jest wysokie ciśnienie to moze dlatego :D
Nie dla każdego :))) Organizm ludzki jest niesamowity a kazdy z osobna inny. Wiesz jakbyś stosunek odbyła w dniu owulacji to 10 dni pożniej beta mogłaby wyjść. Natomiast jesli stosunek odbyłabyś około 5 dni przed owulacją ( a wiem, że plemniki mogą tyle przezyć i poczekać) to wtedy 10 dni po stosunku to już za mało. Chyba o to chodzi :))))
no tak... Tak mogło być, moj termin owulacji był przypuszczalny bo nigdy nie prowadziłam kalendarzyka ani zadnych obserwacji :) Gryzie mnie jedna sprawa, otóż na koniec sierpnia i 11 wrzesnia miałam robione rtg :( mam nadzieje ze to nie bedzie miało zadnego wpływy na dzidzisuia