Witam, mam problem od jakiegoś roku, a ostatnio się nasilił. Chodzi o to, że czuję się cały czas zmęczony, mam wielkie problemy z koncentracją, bóle głowy i pleców, oraz ogólna ociężałość. W nocy czasem mam problemy z zaśnięciem. Każdego dnia mam problem ze wstaniem, długo jestem nieprzytomny po przebudzeniu. Czasem zasypiam w ciągu dnia, na siedząco. Nie wiem czy ma to jakiś związek, ale w ciągu ostatnich dwóch lat nastąpił u mnie duży wzrost wagi (o 25 kg). Pomimo treningów sztuk walki, (dwa razy w tygodniu intensywny trening) waga nie spada. Mam także częste zgagi, odbija mi się bez powodu. Do jakiego lekarza najlepiej się udać?
Zacznę może od tego, że mam 16 lat. mam ciągłe uczucie zmęczenia, zawroty głowy, senność, problemy z koncentracją i pamięcią. Mam dziwne uczucie w głowie(sama nawet nie potrafię tego określić).Do tego bóle mięśniowe.Nie potrafię długo siedzieć w jednej pozycji. Mam wysypkę, na rękach i szyi. Badania standardowe(krew,mocz,cukier) wyszły dobrze.Jakiś czas temu miałam bóle serca, lekarz przepisał mi magnez- po jakimś czasie pomogło. Odczuwam nadal jednak kujący ból w okolicach trzustki. proszę o pomoc, mam nadzieję, że jestem jednak przewrażliwiona.Jeśli nie to proszę o pomoc, co to może być.