Witam
Od około dwóch lat mam w głowie totalny chaos tzn. Wiem dokladnie jaki jestem, czego chce, co mi sie podoba a co nie lecz ,,cos" mi mówi rzeczy całkowicie przeciwne do tego jaki jestem naprawde, dla przykładu, Wiem jaki samochód mi sie podoba ale nagle zostaje zbombardowany przez mysli które krytykuja mój prawdziwy punkt widzenia i nasuwaja mi cos co jest calkowicie sprzeczne z prawdziwym ja, przykład może śmieszny ale taka krytyka moich wlasnych przekonań pojawia sie bardzo czesto i dotyczy niemal wszystkich aspektów życia. Jest to naprawde denerwujące kiedy wiem, że cos mi się podoba lecz cały czas w mojej głowie powstają myśli które mi mowią, że to wcale nie jest takie dobre, nie jestem po prostu niezdecydowany to jest coś wiecej czego nie potrafie wyjaśnic. Kolejna sprawa jest moja ciągła nieobecność, początkowo myślałem ze to wina małej ilości snu lecz nawet jak sie dobrze wyśpie przez caly dzień jestem nieobecny, myśle powoli, mało co do mnie dociera, czuje sie jakbym oglądał film ze swojego życia a nie sam je przeżywał. A o odczuwaniu jakichkolwiek emocji juz nie mowie, o tym, że wogole nie odczuwam jakiejś radości juz nie wspomne. Przepraszam, że sie tak rozpisałem ale Krócej nie potraiflem tego precyzyjnie opisac.