Dzień dobry!
jestem tu nowa mam pytanie do Petera. Od dziś zaczełam 4,5 letniej córce podawać Broncho-vaxom. Dopiero po podaniu pierwszej dawki usłyszałam jak mała kaszle, i chyba zaczyna się jakaś infekcja. Już wczoraj wieczorem słyszałam jak kasłała ale myslalam że coś poprostu sobie odkaszluje. teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam podając jej ten Broncho-vaxom i czy podawac jej dalej. I czy przy stosowaniu b-v można stosować syrop np. Rutinacea junior i Pulneo. Mała tydzień temu miała przez 2 dni gorączkę do 38,5 która przeszla bez leków, 2 dni po tym przez 2 dni był poranny kaszel, a potem w ciągu dnia nic. Potem nie było już kaszlu, a tu dziś słyszę. Byłysmy u pediatry 3 dni temu i ze względu na to iż Jula od wrzesnia idzie do przedszkola i w zimie od stycznia do marca były 3 infekcje dróg oddechowych z gorączką co 2 tygodnie które kończyły się antybiotykiem zaleciła Broncho-vaxom, 10 dni i 20 dni przerwy i tak przez 3 m-ce.Prosze o odpowiedź czy podawać jej nadal ten b-v i czy mogę stosować jakieś syropy na kaszel przy tym? I w razie jakby dołączyła się podwyższona temperatura, czy stosować broncho-vaxom.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź