WITAM
zaczne od razu zeby nie bylo ze pytam na forum a nie u lkearzy. nie wiem juz co mam robic poniewaz bylem u 3 bardzo dobrych lekarzy na klinikach i żaden mi nie pomogl do konca, dlatego pytam tutaj bo jest ktoś moze co mial takie same dolegliwosci i sie wyleczyl.
od początku bylo to tak: po pewnej nocy zaczelo bolec mnie dziwnie kolano takie napiecie miesnia uda mialem i myslalem ze samo przejdzie a tu nic. zrobilem rózne przeswietlenia kolana oraz usg miesnia uda z przodu i nic nie wyszlo a mnie bolalo dalej. pozniej doszlo mrowienie w nodze i straszne takie jakby zmeczenie miesnia uda. lekarz przepisal mi melyostan na rozluznienie mięsni i po tym mi przeszlo i on zdiagnozowal ze to od kregoslupa ( dodam ze miealem zmiarzdzonego 12 krega ledzwiowego 2 lata temu no i dosc powaznie trenuje na silowni i mam 24 lata dopiero) i powiedzial ze samo przejdzie a tu nic:( czy ktos mial cos podobnego i jak z tym sobie poradzil prosze o odpoiwedz !!! bede niezmiernie wdzieczny bo chce wrocic do normalnego zycia a tu boli juz ponad miesiac