Regulamin działu
Jeżeli chcesz wziąć udział w dyskusji na tematy związane z chirurgią, zabiegami chirurgicznymi oraz leczeniem chirurgicznym odwiedź dział „Chirurg”. Znajdziesz tutaj porady forumowiczów odnoście problemów, które być może dotyczą ciebie lub twoich bliskich. Niezwykle cenne wskazówki mogą uzyskać tu nie tylko pacjenci przygotowujący się do zabiegów ale także ci, którzy są obecnie w trakcie rekonwalescencji po leczeniu chirurgicznym. Dowiedz się czym jest chirurgia małoinwazyjna i kiedy się ją stosuje. Na czym w praktyce polegają zabiegi laparoskopowe i endoskopowe? W jakich przypadkach stosowana jest chirurgia endowaskularna? Znajdziesz tu odpowiedzi na pytania z zakresu wielu działów chirurgii takich jak m.in.: chirurgia ogólna, dziecięca, urazowa, szczękowo-twarzowa, naczyniowa czy chirurgia układu nerwowego. Szczególnie cenne dla wielu użytkowników są dyskusje w obrębie chirurgii plastycznej. Warto wziąć w nich czynny udział. Forum zaprasza wszystkich otwartych na wiedzę i zdobywanie nowych doświadczeń.
W dzieciństwie uległam wypadkowi wylałam wrzątek wody na ręce, popażenie było rozległe obecnie zostały się widoczne blizny od łokci do nadgarstków, przeszłam kilka przeszczepów ale nadal są widoczne i to przeszkadza mi bardzo w normalnym życiu ukrywam je ciągle nawet latem zakrywam, chciałabym poddać sie operacji aby mieć normalne ręce. Jestem ciekawa ile kosztują takie operacje i jak są one wykonywane, argumenty za i przeciw?
Nie można ocenić bez osobistego kontaktu(ocena tak może być podjęta po dokładnym obejrzeniu) więc zrozumiale,że nie można ocenić kosztów.Proszę się udać do chirurga plastyka(w większości przychodni są tacy chirurdzy,wizyta to koszt 50-80 zl)W zależności od wielkości taki zabieg może się kształtować od kilku do kilkunastu tysięcy złotych(jak zaznaczyłem zależy od pola zabiegu)